Get 15% off


Stay minimum 3 nights with us and we surprise you with a 15% discount

Book now

Book now

Arrival date

Departure

Guests





kiadó szobák Budapest

Ismét utazol? Tripadvisor győztes kiadó szobák Budapesten

Átrendeződik a világ és vele együtt az utazás. Magyarország lassan visszatér az „új normálishoz”, számos étterem, fürdő és turisztikai látványosság újra megnyílik szerte az országban. Mivel sokan február óta nem utaztak, készítettünk egy kis útmutatót: összeírtuk a nálunk szállást keresők által feltett leggyakoribb kérdéseket. A belépési követelményektől az autókölcsönzésig az alábbiakban mindenre választ találsz, amire szükség van egy biztonságos kirándulás tervezéséhez az egyik legnépszerűbb európai úticélhoz, Budapesthez. 

Van-e korlátozás a Magyarországra belépő utazókra, ha zöld besorolású területéről szeretne belépni?

Ha a nem magyar állampolgár személyforgalomban alacsony fertőzési kockázatú (zöld besorolású) ország területéről érkezik Magyarország területére, akkor korlátozás nélkül beléphet. Az országok besorolásáról friss információt ezen az oldalon találsz.

Foglalhatok kiadó szobát Budapesten?

Igen, minden további megkötés nélkül. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan kiadó szobákat kínálunk Budapesten, amelyek elnyerték a Tripadvisor díját. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kényelemed és biztonságod maximális legyen. Nálunk nem kapsz zsákbamacskát, apartmanjainkat virtuálisan megtekintheted foglalás előtt. > (opens in a new tab)”>Nézd meg a jelenleg elérhető apartmanokat itt>>

Nyitva vannak a fürdők, gyógyfürdők, strandok Budapesten?

Igen, a fővárosi fürdőket, strandokat május közepe óta folyamatosan nyitották meg, június közepére szinte mindegyik intézmény megnyitotta kapuit.

Tudok autót bérelni a jelenlegi helyzetben?

Igen, a nagy autókölcsönzők jelenleg is működnek. Javasolt azonban már az utazás előtt lefoglalni az autót, és megbeszélni az átvételi pontot. Átadás előtt minden autót fertőtlenítenek. 

Milyen városnézési lehetőségeim vannak?

Ha segítségre van szükséged, örömmel segítünk felfedezni Budapestet! A Corvin Plaza Apartmentsnél recepciós kollégáink friss információkkal felvértezve segítenek megtalálni a megfelelő városnéző túrákat, éttermeket, programokat. Jegyek és időpontok kedvezményesen foglalhatók a recepción.

Vannak olyan kiadó szobák Budapesten, ahová a házi kedvencemet is vihetem?

Állatbarát szálláshely vagyunk, továbbra is szívesen fogadjuk a házi kedvencedet. 

Készen állsz arra, hogy ismét utazz? Esetleg üzleti ügyben érkezel Budapestre? > (opens in a new tab)”>Szuperkényelmes kiadó szobák várnak Budapesten itt>>