Get 15% off


Stay minimum 3 nights with us and we surprise you with a 15% discount

Book now

Book now

Arrival date

Departure

Guests

kiadó lakás

Kiadó lakás Budapesten ‒ ahol jó élni, és jól lehet élni!

Ha kiadó lakást keres, akkor a Corvin Plaza Apartments lakosztályait érdemes megtekintenie. Magas felszereltség, kényelem és családias, intim hangulat várja, olyan személyzettel, amely családias, barátságos kiszolgálást nyújt. Az apartmanok teljesen bútorozottaj és gépesítettek, minden kicsi és nagygép megtalalhátó minden lakásban.

A Corvin Plaza Apartments kiadó lakások előnyei

Tágas élettér, napfényes és derűs hangulatban: a nagyméretű, napfényes stúdió, 1 hálószobás (2-4 fős) és a még tágasabb 2 hálószobás (4-6 fős) apartmanjaink, kiadó lakásaink a legtágabb vendégkör igényeit is képesek kielégíteni, akár hosszabb budapesti tartózkodásról van szó, akár üzleti útról, családi vagy páros utazásról.  

Vendégeink közül sokan azt imádják a legjobb kiadó lakásainkban, hogy nagyon közel vannak a város látványosságaihoz, akár sétányi távolságra is. A 24 órás recepciót biztosító személyzet természetesen abban is segíteni tud, ha a városnézési lehetőségek iránt érdeklődik. 

Jegyek, időpontok kedvezményesen foglalhatók a recepción, ráadásul a recepciós kollégák tippekkel is segíteni tudnak, hogy felfedezze az ízlésének leginkább megfelelő túrákat, éttermeket és programokat. Sőt még házi kedvencét sem kell otthon hagynia, mert állatbarát szálláshely vagyunk, ahol akár a négylábú vendégek is remekül érezhetik magukat gazdijuk társaságában.

Tetőteraszunk szuper kilátást nyújt Budapest látványosságaira, sokan azonban gondozott belső kertünket szeretik még inkább, ahova szívesen kiülnek enni, kávézni vagy beszélgetni. 

Frissességet és igényességet áraszt ez a környezet, hiszen folyamatosan adunk arra, hogy felújítsuk lakásainkat. Új fürdőszobákat építünk, és adunk arra, hogy új konyhabútorokkal és háztartási gépekkel rendezzük be mind a 100 általunk kezelt lakást. Mi több, a teljes bútorzatot évente lecseréljük, és kifestjük az apartmanokat.

Különösen fontos a mostani vírushelyzetben, hogy a közösségi területeket szenzoros fertőtlenítő adagolókkal felszereltük fel a nagyobb higiénia miatt, hogy vendégeink teljes biztonságban érezhessék magukat nálunk.Kattintson tovább, és fedezze fel saját szemével kiadó lakásainkat virtuális túránkon!