Get 15% off


Stay minimum 3 nights with us and we surprise you with a 15% discount

Book now

Book now

Arrival date

Departure

Guests

Budapest szállás

Intim és igényes: Budapest szállás a Corvin Plaza Apartmentsnél

Ha Budapest szállást keres, akkor a Corvin Plaza Apartments lakosztályait érdemes megismernie. Tágas, napfényes szobák várják itt, mindössze egyetlen sétányira a város több látványosságától, magas felszereltésggel és kényelmi szinttel, ahol remekül érezheti magát, akár üzleti úton van, páros kiruccanáson vagy családi kiránduláson.

Budapest szállás lehetőségeink stúdiótól a két hálószobás lakásig

Ha gazdaságos, ugyanakkor otthonos és kényelmes lehetőséget keres, mert egyénileg utazik, vagy párjával fedezi fel a várost. A tágas, síkképernyős televízióval felszerelt apartmanban, amely amerikai konyhával szolgálja vendégeink igényeit, kellemes lesz megpihenni a városnézés után.

Ha ennél több térre van szüksége, érdemes az egy hálószobás apartmant választania, amely üzleti utatók, kisebb társaságok vagy családok számára ideális választás. Akárcsak a stúdió apartmanok esetében, ezeknek a lakásoknak a legtöbbje is saját erkéllyel felszerelt, és akár négy fő számára is elegendő helyet nyújt a kényelmes elszállásolásra, tágas fürdőszobával, amely minden szükségeset tartalmaz ahhoz, hogy a legnagyobb kényelemben teljen a nálunk töltött idő.

Két hálószobás lakásaink baráti társaságok, családok számára jelentenek ideális választást. Ezekben a tágas helyiségekben akár hat fő is kényelmesen elfér, és a fürdőszoba a kádtól a hajszárítóig rendelkezik minden szükséges felszereléssel. Ezen apartmanok mindegyikéhez erkély is tartozik.

Kényelemben, még stílusosabban töltheti idejét Budapesten a deluxe egy vagy két hálószobás apartmanjainkban, amelyekhez erkély is tartozik. A modern amerikai konyha a komótos kávézáshoz is lehetőséget biztosít, a kényelmes és tágas franciaágy pedig kitűnő pihenést tesz lehetővé – akár egyedül, akár párjával pihenne. Komfortos kanapé várja a nappaliban is, ahol jó ellazulni és a modern síkképernyős televíziót nézni, melynek széles műsorkínálata minden igényt kielégít.

A Maple Tree Budapest esetében stúdió lakás nem áll rendelkezésre, ugyanakkor apartmanjai a 3 hálószobás lakosztály, családok, nagyobb baráti társaságok számára ideális szálláskörülményeket kínálnak.Nézzen körül nálunk virtuális túránkon: kattintson a linkre, és győződjön meg róla a saját szemével, hogy mennyire pihentető lehet a Budapest szállás a Corvin Plaza Apartmentsnél!