Get 15% off


Stay minimum 3 nights with us and we surprise you with a 15% discount

Book now

Book now

Arrival date

Departure

Guests

szállás Budapest

Szállás Budapesten? Van 3 tuti tippünk, hogyan válassza ki a legjobbat

Hogyan találja meg és foglalja le online a legjobb szállást Budapesten? Megspórolhatja a szállodai költségeket, az otthoni kényelméről sem kell lemondania – amennyiben okosan választja ki az apartmant. A választék hatalmas, a lakásfotók csábítóak, a leírások hemzsegnek az előnyöktől: íme, 3 apró trükk, amelyek segítségével könnyen kiderítheti, megfelelő-e Önnek a szállás vagy sem!

Szállás Budapest: tippek azoknak, akik biztosra akarnak menni

1. Ellenőrizze a legapróbb részletekig, milyen apartman vár Önre

Egyes szállásfoglaló portálok részletes leírást adnak, mások szimbólumokkal dolgoznak: Önnek az a legfontosabb, hogy pontosan tudja, milyen felszereltség, szolgáltatások és kényelmi szempontok lesznek biztosítva, egészen pontosan mi az, amit bérel. Például, a fotók alapján néha nehéz megállapítani, mennyire tágas egy bizonyos apartman. Ha a leírásban nem szerepel, kérdezzen rá a lakás alapterületére. A Corvin Plaza Apartments oldalán akár egy virtuális sétát is tehet a kiszemelt apartmanban, itt>>

2. Kérdezze közvetlenül a tulajdonost vagy az ügynököt

Soha ne szégyellje megkérdezni az alapvető dolgokat! Különösen, ha hosszú útról érkezik, esetleg éjszaka, amikor már a boltok zárva vannak, fontos tudnia, hogy lesz-e a szálláshelyén szappan, palackozott víz, tea vagy vécépapír. Ezek olyan alapvető dolgok, amelyekről sokan azt hisszük, nem hiányozhatnak – de jobb kivédeni a kellemetlen meglepetéseket. Különösen ha kisgyerekkel utazik, akkor fontos, hogy ezek az alapvető cikkek ne hiányozzanak. Kérdezzen rá a banálisnak tűnő dolgokra, mert sokkal nyugodtabban fog utazni.

3. Válasszon olyan helyet, ahol állandó kommunikációs lehetőséget biztosítanak!

Aki apartmant bérel, egy komplett felszerelt, bútorozott, gépesített lakást kap, amit aztán akár hosszú távon is maximális kényelemben használhat. Ilyenkor mindig adódhatnak kérdések, kérések, és az Ön kényelme szempontjából a legelőnyösebb, ha szállásadója a nap 24 órájában elérhető. Például a Corvin Plaza Apartments így biztosítja a gyors válaszadási időt: egyrészt állandóan elérhető az ügyfélszolgálatunk, másrészt több kommunikációs csatornát is használunk (telefon, e-mail, Facebook, Viber). Megnyugtató a tudat, hogy bár idegen helyen van, otthon érezheti magát, mert ha szükséges, van kihez forduljon. Irodai segítséget is tudunk nyújtani (pl. nyomtatás), és a transzferek rendelését is szívesen átvállaljuk.

Ön milyen szempontokat tart fontosnak, amikor szállást keres Budapesten? Találja meg, és foglalja le a legszimpatikusabbat most>>